Lieve JIJ!

Toeval bestaat niet, er is altijd een reden dat je iemand tegenkomt op je pad.

Hij of zij is je leraar, je spiegel, je uitdaging, je les.

Alles wat je kiest, maakt jou uniek. Wat je doet of wat je niet doet.

De keuzes die je maakt in je vriendschappen, relaties en in werk.

Mijn naam is Chantal, geboren in 1974 en mijn passie en liefde voor het Systemisch Werken is ontstaan toen ik telkens tegen dezelfde 'thema's' en obstakels aanliep in mijn leven.

De strijd met mijn moeder, het gebrek aan verbinding met de mensen om mij heen, een burn-out, niet tevreden zijn, boos op de wereld. 

De combinatie van aanraking (Reiki) en het zichtbaar maken van mijn binnenwereld via Opstellen (Systemisch Werken) vormden een goede basis voor het opnieuw voelen, het aangeven van mijn grenzen en het maken van gezondere keuzes.

Tijdens de start van de opleiding Systemisch Werk ontdekte ik dat ik totaal niet wist wat mijn plek is in het systeem. En als je niet weet wat je plek is, weet je ook niet wat je taak is.

Ik maakte een diepe reis waar ik geraakt werd door de eenvoud van het opstellen, maar vooral werd ik geraakt door de kracht van het opstellen.

Als je jezelf terug kunt brengen naar de basis en alle lagen afpelt, kom je bij je bron en kun je van daaruit weer bewegen. Bij het afpellen van je lagen maakt het Systemisch Werken je bewust waar je blokkades zitten.

Het werken met thema's en het opstellen van je innerlijk wereld maakt helder waar het weer mag gaan stromen in je lichaam zodat je adem vrij komt en je weer energie krijgt en zicht op je vastgeroeste patronen en overtuigingen. Zo herken je de patronen en overtuigingen en kun je er met andere ogen naar kijken en reageer je anders op dezelfde situaties.

Ik begeleid je met mijn kennis, zachtheid en sensitiviteit en maak zichtbaar wat (nog) onzichtbaar is in je binnenwereld. 

Ik ont-moet je graag!

"Als je het niet in jezelf kunt vinden, waar verwacht je het dan te vinden"?

– Gautama Boeddha

"If the light is in your heart, you will find your way home"

– Rumi

"Wat jij niet draagt, wordt altijd doorgegeven aan de volgende generatie"

– Els van Steijn, opsteller

"Over de stenen die de ouders niet opruimen, struikelen de kinderen"

– Surinaamse gezegde