Reactie plaatsen

Reacties

Esther
een maand geleden

Dank je wel Lieve Chantal, je stelt mensen op hun gemak, je kunt mensen lezen en hen op een zachte vriendelijke manier begeleiden. Wens je heel veel mooie rites en proeftuinen!

Sandra
2 maanden geleden

Lieve Chantal,
Het was een bijzonder mooie ervaring om een keer te proeven wat en hie een opstelling werkt....je begeleidde het ook zo mooi, ook samen met je partner Luuk. Een warme mooie sfeer....hartelijk dank hiervoor. Lieve groet Sandra

Bernadette
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag 2 maart heb ik mijn moeder en vriendin meegenomen naar de proeftuin.
Een super mooie gelegenheid voor hun om te ervaren wat een opstelling nu is.
We werden warm ontvangen.
Chantal legde duidelijk uit wat wij gingen doen.
Mooi om te zien hoe ze het veld waarneemt en de opstelling begeleid.
Chantal heeft een hele fijne energie. Ik raad haar zeker aan!

Yvonne kabel
4 maanden geleden

Proeftuin 20 januari, mooie plek, heel goed ontvangst met thee en lekkers. De inleiding en begeleiding is zeer mooi gegeven, duidelijk en heel leerzaam. Ook een veilige omgeving met aandacht voor ons allemaal, er voor en tijdens en als afsluiting. Dank, ik ben blij met mijn inzichten naar aanleiding van de avond.

Wil Meijer-Kal
6 maanden geleden

Als doula brengt deze Rite mij nog dichter bij alle vrouwen, die ik mag begeleiden. Als doula en als opleider van doula's.
Ik raad de Rite of the Womb van harte aan! Iedere vrouw zal groeien door deze Rite te ondergaan. In kracht, in vrouwelijkheid, in zachtheid, in mededogen, in begrip voor alle vrouwen!
🙏❤️🫂

Carmen
7 maanden geleden

Wat een bijzondere rite! Zo krachtig en mooi. De begeleiding door Chantal en Linda was geweldig. Door de veilige omgeving die zij boden kon ik echt een diepe reis van heling ervaren. Ik voel mij lichter en meer in mijn kracht na deze rite.

Wendy van Nimwegen
7 maanden geleden

Chantal is gevoelig en weet op haar rustige wijze en fijne aanpak je de juiste weg te wijzen. Ze voelt goed aan wat er speelt en hoe ze je hierin kan helpen.
De proeftuinavond was voor mij en mijn partner een mooie ontmoeting met familieopstellingen. Mijn man weet nu wat het inhoudt en hoe mooi het veld zijn werk doet en wat het doet met representanten.